dimecres, 21 d’octubre del 2009

INICI - en relació amb les meves EXPECTATIVES


Hola a totes i a tots, per començar dir que lamento molt el retard a l'hora de publicar el meu primer missatge amb correcció, abans he estat publicant urls que he considerat oportunes per la seva relació amb l'assignatura però afortunadament, m'he adonat a temps del que calia fer. Dit això trono a començar:

Hola a totes i a tots, em dic David, en tinc 42 anys i fa més de 20 que em dedico a l'ensenyament, actualment treballo com a especialista d'anglès a un CEIP de Barcelona, si us puc ajudar, ja ho sabeu, aquí estaré. Sembla ser que aquest semestre finalitzaré els meus estudis de Psicopedagogia amb dues assignatures i INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ és una d'elles. Alguns companys, amics i col·legues em van comentar que en aquesta assignatura un es podia posar al dia de moltes "eines informàtiques" que podien resultar de gran utilitat des d'un punt de vista didàctic. I aquí estic, barallant-me amb el blog la webquest i tots aquests nous conceptes i idees que em resulten tan complicats com atractius.

Expectatives? Moltes, sempre he cregut en l'avenç i en la tecnologia i sempre he intentat estar al cas de tot, no obstant sempre veig que tot va molt més de pressa del que jo puc assimilar... No en teniu aquesta sensació els que ja heu passat dels 40? De fet, penso que amb l'assignatura podré conèixer com moure'm millor per la xarxa en quant als recursos educatius es refereix, és a dir, saber quins forums, quins blogs, quines plataformes en general poder utilitzar de manera més profitosa. Encara que sovint intento utilitzar els recursos que conec, moltes vegades en tinc la sensació de no encertar en l'estratègia, i per tant, no crec que sigui gaire eficaç. A més a més em trobo limitat en quant a la utilització de blogs, webquests i "tot això" i abandono sense gaire èxit. Espero amb aquesta assignatura guanyar en efectivitat.
Dubtes que hem plantejo? Com podem treure profit els docents a l'ús de les TIC per treballar en pro de la interculturalitat?

Bé companyes i companys... Seguim en un altre moment.

Fins ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada