dimecres, 21 d’octubre del 2009

DEBAT


Una cosa que no he acabat d'entendre mai és que quan un ha de parlar de CONCLUSIONS, desprès de tota una reflexió sobre un treball previ, compartit i constructivista i cooperatiu, el que realment té, són més dubtes que al començament quan no coneix, o com a mínim, quan encara no ha treballat sobre el que ens afecta. No hauríem de parlar de les conclusions al començament i poder afegir unes "Recapacitacions Darreres" al final? No ho penseu això?
Bé, realment sembla que la Berta i en Joel no fan bona parella de ball, oi? A mi m'han recordat tantíssimes situacions viscudes a les escoles que, fins i tot, hi podia posar cara i veu als dos protagonistes de la PAC, vosaltres també?
La societat ha canviat molt i les escoles també, i els mestres també, però la velocitat d'aquest canvi, és igual per a tots? Sembla que per a en Joel sí, però per a la Berta no. Al debat hem estat molt d'acord en que l'actitud dels dos mestres ha de ser més cooperatva i dialogant, sembla que no ens sembla oportú que la Berta parli amb una família per evitar riscos a esquenes d'en Joel, tampoc ens agrada que en Joel faci la seva sense el consens de la companya... Probablement creiem en majoria que l'ús de les TIC pot enganxar al jovent de 4rt d'ESO i que, perquè no, el fet de posar sobre la taula els jocs tan agosarats sobre racisme, poden fer reflexionar a més d'un noi a les aules.
Aquesta activitat de debat ha estat molt interessant i no hi hem pogut trobar gaires desacords, veiem una propera...
Fins ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada